Wie ben ik / Wie zijn wij bij Karin’s Woonhuis

Op 1 oktober 2014 ben ik mijn woonwinkel gestart. Met heel veel plezier sta ik dagelijks, inmiddels samen met mijn dochter, in mijn winkel. Het is ook echt geworden wat ik ervan verwacht had. Een woonwinkel met voor ieder wat wils. Accessoires die samen een mooi geheel zijn. Klanten geven aan dat het net is of ze een woonkamer instappen en dat was nou precies de opzet!
Of u nu komt voor een klein cadeautje of voor een volledige aankleding van uw huis, wij vinden dit allemaal heel leuk om te doen! Samen een dienblad opmaken met spulletjes, het uitzoeken van meubels, potten voor in de vensterbank, het kan!
Op 18 augustus jl. zijn wij gestart in een nieuwe winkel, direct tegenover het oude adres op het Makadocenter. De nieuwe winkel is ruim anderhalf zo groot en alles is hier dan ook bijzonder ruim en overzichtelijk opgesteld. We hebben ons best gedaan de winkel een nóg gezelligere uitstraling te geven. Ook hebben wij in de nieuwe winkel een uitgebreide collectie tassen, sjaals en sieraden. We voeren gerenommeerde woonmerken zoals Riverdale, Riviera Maison, Countryfield, PTMD en de heerlijke geurproducten van Greenleaf, Ashleigh & Burwood, Bomb Cosmetics en ook Village Candle. Ook de meubels van deze merken en van Richmond Interiors en Eleonora meubelen behoren tot onze collectie.